My Blog

Najnovije aplikacije za produktivnost koje će vam pomoći da organizujete svoj život

Najnovije aplikacije za produktivnost veoma su korisne. Organizacija i produktivnost su kao dve strane istog novčića. Što ste organizovaniji, lakše ćete se fokusirati na ono što je važno i biti produktivniji na poslu. Sajt omladina sadrži i brojne druge savete za ljubitelje tehnologiije.

Najnovije aplikacije za produktivnost

Organizovanje se svodi na pronalaženje pravih organizacionih alata, aplikacija za produktivnost i funkcija koje zadovoljavaju vaše potrebe i koje se mogu lako prilagoditi. Dobro bi bilo da naučite savete kako zaštiti svoje uređaje od sajber napada.

Planer i laptop

Najnovije aplikacije za produktivnost pomažu u organizaciji posla

ClickUp

ClickUp je intuitivna i jednostavna platforma za upravljanje projektima. Ujedno je i odlična aplikacija za organizaciju. Ima korisnički interfejs lak za navigaciju koji pokazuje hijerarhiju različitih pogleda projekta na osnovu njihovog prioriteta. Ovo u svakom pogledu olakšava upravljanje projektima u timovima i organizovanje. Ova aplikacija ostavlja Vam više vremena za odmor, pa nakon što očistite espresso aparat od kamenca uživajte u kafi.

Ani.do

Kao što peglanje na paru olakšava život, tako i aplikacije skraćuju vreme za posao i planiranje. Ostati organizovan nije ograničen na vaš profesionalni život. Ne zaboravite da popunite izveštaj o projektu jednako je važno kao i da pošaljete rođendansku čestitku svom prijatelju. Najbolje aplikacije za organizaciju vam olakšavaju da ostanete organizovani u svim aspektima vašeg života. Ani.do vam pomaže da organizujete sve aspekte svog života na lak način.

Sunsama

Bez obzira da li tražite organizator za praćenje zadataka ili fleksibilan alat za dnevne/nedeljne liste obaveza, Sunsama je odličan onlajn organizator i aplikacija. Sunsami veruju ljudi u kompanijama kao što su Uber, Hubspot, Spotifi i još mnogo toga. Sunsama je pomogla profesionalcima da obavljaju hitne zadatke sa više zadataka i efikasnije planiraju svoje vreme.

Trello

Pristup tabli u Trello-u čini zgodnim organizovanjem i upravljanjem danom, mesecom, pa čak i kvartalom. Trello je napravljen kao alatka za upravljanje projektima koja pomaže timovima da se organizuju i sarađuju neprimetno. Neke od najboljih aplikacija za organizaciju koriste sistem kartica i Trello se ne razlikuje.

Clockifi

Clockifi je aplikacija za organizaciju koja vam omogućava da neprimetno uđete u svoj dan. Ovo sveobuhvatno rešenje za organizaciju i upravljanje vremenom dolazi sa praktičnim prikazom kalendara koji Vam pomaže da vizuelizujete svoju radnu nedelju i održavate raspored u redu. Ova aplikacija takođe može da vam omogući da pratite vreme iz svakog ugla interneta, zakažete i planirate projekte i dobijete vizuelni pregled radne nedelje za sve.

Todoist

Todoist je jedna od najboljih aplikacija za organizaciju da organizujete svoje zadatke i ostanete u toku sa njima. Ima jednostavan interfejs i lak je za korišćenje. Todoist nudi više funkcija kao što su podzadaci, pod-projekti, zadaci koji se ponavljaju, obaveštenja, različiti prioriteti i još mnogo toga za bolje organizovanje dana.

Akiflow

Akiflow pomaže onima koji obavljaju više zadataka da urade više i ostanu u toku tako što im pomaže da spreče najčešće greške koje utiču na produktivnost. Akiflow radi kao efikasan onlajn planer koji pomaže timovima i pojedincima da organizuju i upravljaju zadacima, obrađuju ih i drže rasporede pod kontrolom – poput vašeg ličnog asistenta.

Mobilni telefon

Ove aplikacije pomažu u organizaciji radne nedelje

Get Plan

Get Plan je kao vaš konsijerž na poslu. Inteligentno organizuje projekte i zadatke iz svih alata koje vi i vaš tim koristite, kao što su kalendar, e-pošta, JIRA, Zendesk, Salesforce i GitHub. Ovo štedi vreme i olakšava vam da se fokusirate na obavljanje posla umesto na organizovanje svega.

Toggl

Toggl je aplikacija za organizaciju za praćenje i upravljanje načinom na koji provodite svoje vreme. Toggl Chrome ekstenzija dodaje tajmer na bilo koju veb alatku koja vam pomaže da pratite koliko ste vremena proveli na svakoj aplikaciji.

  • Najnovije aplikacije za produktivnost poput Toggl podržavaju različite tipove poslova
  • Olakšava vam da upravljate i organizujete način na koji provodite i odredite prioritete svog dana.
  • Takođe nudi napredne funkcije kao što je detekcija mirovanja koja vam pomaže da pratite doba dana kada ste najproduktivniji, a kada niste.

Asana

Asana je još jedna sjajna organizacija sa fantastičnim mogućnostima upravljanja projektima. Bilo da se radi o projektu za čitav tim ili nečemu ličnom, Asanino korisničko iskustvo olakšava organizaciju i saradnju. Njegova funkcija vremenske linije vam pomaže da mapirate rasporede svojih projekata i kreirate zavisnosti između zadataka da biste identifikovali odnose.

24me

24me je još jedna od najboljih aplikacija za organizaciju koja organizuje vaš naporan dan. Nudi funkcije kao što su lista obaveza, kalendar, podsetnici za zadatke i događaje i vođenje beleški što olakšava organizovanje misli i dana. Takođe funkcioniše na glasovnoj kontroli što olakšava vođenje beleški i zakazivanje sastanaka.

DaiViever

DaiViever je onlajn planer koji se lako koristi i koji vam omogućava da planirate i organizujete vreme, vodite beleške, upravljate zadacima i još mnogo toga, sve u jednom sistemu na više platformi. Deluje kao sistem upravljanja vremenom i zadacima koji vam pomaže da poboljšate ukupnu produktivnost.

Microsoft planer

Microsoft planer olakšava organizaciju putem tabli. Svaki plan ima svoju tablu na kojoj možete da organizujete zadatke u različite segmente. Zadatke možete kategorizovati na osnovu njihovog statusa ili na osnovu toga kome su dodeljeni. Ovo vam olakšava da budete na vrhu svojih projekata.

Aplikacija Google kalendar

Aplikacija Google kalendar vam pomaže da trošite manje vremena na upravljanje rasporedom, a više uživajući u njemu. Možete da blokirate vreme u svom kalendaru za događaje i zadatke kako biste bili sigurni da ćete maksimalno iskoristiti svoje vreme.

Dropboks

Organizacija nije ograničena samo na projekte, zadatke i planiranje događaja. Način na koji čuvate svoje datoteke je podjednako važna organizaciona praksa i postoje aplikacije kao što je Dropboks koje to olakšavaju. Dropbok je ormarić za skladištenje na mreži koji čuva datoteke, slike, dokumente, video zapise i još mnogo toga tako da im možete pristupiti bilo gde.

Devojka sa mobilnim telefonom

Sve aplikacije možete pratiti i na mobilnom telefonu

Kako birate aplikaciju da organizujete svoj život?

Gore navedene aplikacije su neke od najboljih aplikacija za organizaciju koje će vam pomoći ne samo da se istaknete na poslu, već i da se organizujete u svom ličnom životu. Kada birate koju aplikaciju da koristite, razmotrite opcije sa funkcijama koje su najrelevantnije za vas i vaš dnevni raspored. Trebalo bi da postane deo vašeg svakodnevnog života i da vam pomogne da bolje planirate svoj dan. Najnovije aplikacije za produktivnost napravljene su upravo za ovakve situacije.

adminNajnovije aplikacije za produktivnost koje će vam pomoći da organizujete svoj život

Related Posts

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *