My Blog

Koji prečišćivač vazduha kupiti u 2022/2023?

Važno je znati koji prečišćivač vazduha kupiti u 2022/2023. Udisanje čistog vazduha je veoma važno za vaše zdravlje i dobrobit. Možda znate i da je ovih dana teško doći do čistog vazduha jer prašina, polen, smog i izduvni gasovi zagađuju naše domove. U stvari, sada se smatra da je unutrašnji vazduh mnogo zagađeniji od spoljašnjeg vazduha! Sajt omladina će Vam dati informacije i o drugim kućnim gedžetima.

Koji prečišćivač vazduha kupiti u 2022/2023?

Dobra vest je da postoji rešenje za ovaj problem. Visokokvalitetni prečistač vazduha može da održava vaš kućni vazduh čistim danju i noću. Ali nije lako pronaći pravi proizvod. Za vas, pregledamo najbolje prečistače vazduha za kupovinu! Nije loše da pogledate ideje za kućni bioskop za celu porodicu. 

Kućni prečišćavač vazduha

U dilemi koji prečišćivač vazduha kupiti u 2022/2023 odlučite se za estetski lepši

Covai Airmega AP-1512HHS

  • Smart tehnologija sa omogućenom aplikacijom, kompatibilna sa Amazon Aleka True HEPA prečistačem vazduha, crna/bronza. Najviše rangiran!
  • Vinik 5500-2 prečistač vazduha sa istinskim HEPA, plazma talasom i smanjenjem mirisa koji se može prati AOC ugljeni filter srednji, ugljen sivi Najbolje za kućne ljubimce!
  • Vinik HR900, Ultimate Pet 5 Stage True HEPA Filtration Air Purifier, 300 Sk. Ft, Vhite Najpovoljnija cena! Isto kao što ima i miš dizajniran za ljude sa sindromom karpalnog tunela, od velike koristi za zdravlje.

Levoit

LEVOIT prečistači vazduha za dom, H13 istinski HEPA filter za dim, prašinu, buđ i polen u spavaćoj sobi, bez ozona, filterski sistem, eliminatori mirisa za kancelariju sa opcionim noćnim svetlom, 1 pakovanje, belo. Možda će Vas zanimati i najtraženiji telefoni ove zime. 

Covai Airmega – Najbolji prečišćivač vazduha 2022

Covai Airmega je nova i poboljšana verzija najprodavanijeg Covai Mighti prečistača vazduha kompanije. Jednako je moćan i efikasan u uklanjanju svakodnevnih alergena, ali sada dolazi u modernijem, pametnijem pakovanju.

Hajde da bliže pogledamo nadogradnje!

Nadograđena verzija najprodavanijeg modela Covai Mighti! Poboljšani ugljenični i pravi HEPA filteri Pogodno za velike sobe. Nudi praćenje u realnom vremenu. Jeftino za dugoročni rad

Kako radi Covai Airmega

Novi Covai Airmega AP-1512HHS dolazi sa moćnim trostepenim sistemom za čišćenje koji je još efikasniji nego ranije. Njegov visokokvalitetni predfilter hvata veće čestice. Novi i poboljšani ugljenični filter u obliku saća je odličan u eliminisanju mirisa i gasova. Poboljšani pravi HEPA filter uklanja čak i najmanje alergene kao što su prašina, perut kućnih ljubimaca i polen. Ono što ga čini našim najboljim izborom za 2022. su poboljšanja u odnosu na stari model.

  • Nova Airmega je potpuno bez ozona jer više ne koristi funkciju jonizacije.
  • Iako je Covai Mighti uklonio neke kućne mirise iz vazduha, njegove sposobnosti kontrole mirisa nisu bile tako velike.
  • Novi model dolazi sa novim ugljeničnim filterom koji ga čini mnogo efikasnijim u smanjenju mirisa i jakih mirisa!

Nove funkcije

Novi AP-1512HHS je pametan prečišćivač vazduha, što znači da ga možete povezati sa svojom Vi-Fi mrežom i kontrolisati ga preko Covai-ove mobilne aplikacije ili pomoću Google Voice Assistant/Aleka. Mobilna aplikacija IoCare vam omogućava da. Pratite kvalitet vazduha u realnom vremenu. Uključite/isključite jedinicu, podesite tajmer, menjajte različite brzine ventilatora i režime – sve to na daljinu.

Visoka tehnologija

Dobijajte obaveštenja kada je vreme da promenite filtere. Zakažite pametni i režim spavanja. Povezivanje Airmega sa aplikacijom može biti malo gnjavaža. Kao prvo, radi samo u mreži od 2,4 Ghz. Aplikacija takođe može ponekad da greši, tako da ćete morati da je ponovo pokrenete više puta. Međutim, kada se postavi, radi prelepo!

Slika psa u dnevnoj sobi

Novi modeli uklanjaju životinjske dlake i mirise

Dizajn i veličina

Jedna od najboljih stvari u vezi sa ovim Covai prečistačem vazduha je koliko tiho radi. Jedva se čuje na postavci „Nisko“ i nije mnogo glasnije od šapata kada radi na „Srednje“. To je savršen izbor ako tražite sredstvo za dezinfekciju vazduha koje biste mogli da koristite u svojoj spavaćoj sobi.

Takođe se ističe zbog svog lepog modernog dizajna

Nova Covai Airmega dostupna je samo u crnoj boji i odlično se uklapa u većinu pozadina. I dalje je kompaktne veličine, iako je sada malo teži sa skoro 20 funti. Ipak, i dalje je super lako kretati se iz jedne sobe u drugu.

Veličina sobe

Covai Airmega ima CADR ocenu 216 i trebalo bi da radi dobro u prostorijama srednje i velike veličine do 325 kvadratnih stopa. Kao što objašnjavamo u Vodiču za kupovinu i na osnovu njegovog CADR kapaciteta, izvući ćete maksimum iz ovog prečistača vazduha u prostorijama do 216 kvadratnih stopa.

Promena filtera

Iako je potrebno da menjate filter svakih dvanaest meseci, Covai Airmega je i dalje jedan od najjeftinijih uređaja za rad tokom vremena. Čistač ne troši previše energije (sertifikovan je Energi Star), a pravi HEPA filter možete dobiti za oko pola cene od drugih filtera za prečišćavanje vazduha. Ugljeni filter se sada takođe može prati, tako da ga ne treba često menjati! Takođe, ako ga ne koristite neprekidno, verovatno možete produžiti vek trajanja filtera za nekoliko meseci.

Presuda

Novi Covai Airmega AP-1512HHs je najbolji prečistač vazduha za 2022. On je u stanju da ukloni čak i najsitnije alergene iz vazduha, radi veoma tiho u poređenju sa drugim proizvodima na ovoj listi, ima razumnu cenu i dolazi sa niskim operativnim troškovima.

Ostale karakteristike

Automatsko podešavanje za podešavanje brzine jedinice na osnovu kvaliteta vazduha. Indikator kvaliteta vazduha. Automatski Eco režim, koji će isključiti Airmega ako vazduh ostane čist 30 minuta. Garancija 3 godine. Veoma efikasan u uklanjanju prašine i drugih alergena Veoma dobar u uklanjanju jakih mirisa i dima cigareta Pametan prečistač vazduha sa mobilnom aplikacijom Jeftin za rad tokom godina

Pametna mašina za Vaše zdravlje

Njihove brojke za prikladne veličine prostorija su postignute u hermetički zatvorenim laboratorijama koje rade sa čistačima pri maksimalnim brzinama. Da biste dobili slične rezultate, morali biste da čistite svoj čistač na glasnim i bučnim podešavanjima velike brzine 24/7. I nikada ne biste dobili 100% čist vazduh jer novi zagađivači neprestano cure kroz otvorene prozore i vrata.

Koliko troši prečišćavač vazduha?

Ne zaboravite da uzmete u obzir tekuće troškove kao što su zamena struje i filtera. Da biste smanjili periodične troškove (i svoj ugljenični otisak), izaberite model sa oznakom Energi Star. Ako planirate da koristite prečistač vazduha u spavaćoj sobi ili kancelariji, uverite se da radi tiho i da ima noćni režim kako biste dodatno smanjili buku.

Kućni prečišćavač

Neki modeli su veoma privlačni i dekorativni

Kako izabrati model?

Izaberite model sa većim kapacitetom kvadratnih stopa od onoga što vam je potrebno za prostoriju koju želite da održavate čistom – to će vam omogućiti da svoju mašinu radite na nižim i tišim podešavanjima danju i noću. Kada istražujete koji prečistač vazduha da kupite, razmislite da li su vam neke dodatne karakteristike važne. Stvari kao što su senzori kvaliteta vazduha, ekološki režimi, indikatori zamene filtera, automatski tajmeri, Google Home/Aleka integracije itd. su uključeni u mnoge najnovije modele. Uz ove savete nije teško da izaberete koji prečišćivač vazduha kupiti u 2022/2023?

adminKoji prečišćivač vazduha kupiti u 2022/2023?

Related Posts

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *