My Blog

Nova aplikacija za mobilne telefone- Perfumance

perfumance-76194092

Nova, jedinstvena i uzbudljiva mobilna aplikacija će uskoro biti dostupna obožavaocima parfema na Mađarskom tržištu. App Store predstavlja Perfumance, koji omogućava da držite pod kontrolom svoju mirisnu „garderobu“. Uz pomoć ove aplikacije ćete moći svaki dan da odaberete sebi najbolji parfem, koji kasnije možete i da podelite sa prijateljima na socijalnim mrežama. Od sad će i izbor poklona biti poput igre, jer ćete moći da istražite omiljene parfeme svojih prijatelja ili poznanika. Kako? Jednostavno! Odete na profil prijatelja, izaberete opciju: idealni poklon i za nekoliko sekundi ćete dobiti informaciju o njegovom omiljenom mirisu. Nećete više kupovati parfeme svojoj devojci koji nije po njenom ukusu.

Profesionalni kustos Perfumance aplikacije je Minja Viktorija parfemski stručnjak, kreator prvog mađarskog parfema. Sama Viktorija je garancija za bezbedno funkcionisanje ove aplikacije i slobodno se možemo osloniti na profesionalnost ovog programa.

Tvorac Perfumance-a je Adam Lendvai koji je objasnio kako funkcioniše ova aplikacija. „Iako postoje parfemi koji se međusobno mnogo razlikuju, ipak su kategorizovani u razne grupe, ocenjujemo ih, postavljamo ih u baze podataka i možemo naći između njih i određenu međuzavisnost na koje mi reagujemo subjektivno. Sistem je zasnovan na komplikovanom algoritmu, koji mi sami formiramo po svom ukusu. Na taj način idealno će ići uz naš imidž, mada je to samo deo matematike.“ Adam je svestan toga da je izbor parfema nešto više od samih brojeva. „Zbog toga sam zamolio najboljeg stručnjaka, Viktoriju, da mi pomogne u radu. Pokušali smo da podesimo veštačku inteligenciju na mirise koji su egzotični, ali i haotični.“

Nakon međunarodne premijere se može očekivati i aplikacija koja će se moći primenjivati na android telefonima. Uskoro ćemo videti kako funkcioniše ova mirisna aplikacija.

Izvor: http://parfemcentar.com

adminNova aplikacija za mobilne telefone- Perfumance

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *